دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

مرجع دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

  • ۰
  • ۰
پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : ۱ـ کالباس های حرارت دیده ۲ـ کالباس های خام ۳ـ کالباس های پخته ۴ـ گوشت های عمل آمده تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است. کالباس های حرارت دیده کالباس های حرارت دیده فرآورده هایی هستند که در تهیه آنها از حرارت (حدود ۷۰ درجه سانتی گراد) استفاده می گردد و متشکل از گوشت، چربی و آب می باشند. مهمترین مسئله در تولید این گونه فرآورده ها این است که ترکیبات فوق و مواد افزودنی به آن به صورتی آمیخته گردند که هنگام حرارت دادن از یکدیگر جدا نشده و فرآورده تولید شده دارای قوام و قابلیت برش مطلوب باشد. پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) نوشته پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) اولین بار در یک وی دو - خرید و فروش فایل پدیدار شد. لطفا از لینک زیر دانلود کنید
  • ۹۶/۰۷/۳۰
  • zakaria jahan