دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

مرجع دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت فناوری نانو و کاربرد آن در کشاورزی این پاورپوینت در مورد فناوری نانو و کاربرد آن در کشاورزی در 105اسلاید و شامل فناوری نانو و کاربرد آن در کشاورزی،فناوری نانو، نانوتکنولوژی،نانوفناوری ،نانو،مواد نانو،علم نانو ،کاربردها و اهمیت نانوفناوری ،نانو تکنولوژی, علم ذرات ریز ،کاربردهای نانوفناوری و منابع می باشد... هدف از انتخاب این موضوع آگاهی دادن به افراد جامعه در مورد پیشرفت علم در زمینه تولید غذا در عصر نانوتکنولوژی می باشد. نانوتکنولوژی علمی جدید است که می خواهد مضراتی که علوم مصنوعی در عالم کنونی گذاشته را از بین برده واز راه طبیعی جهان را تبدیل به بهشت کند ، بطوری که زندگی برای تمام مردم ازکودک تا بزرگ لذت بخش وراحت شود. انقلاب صنعتی برای اشخاص ساکن روی این سیاره این توانایی را ایجاد می کند . که ازاین پس نیازی به بریدن درختان جنگل ها و فرستادن دودشان به هوا نشوند و این پیمان نانوتکنولوژی است . اگر چه هنوز نانوفناوری در آغاز حیات خود قرار دارد، ولی در همین چند سال اخیر امیدهای زیادی را در بین دانشمندان برای دستیابی به مواد با قابلیت های بالا و ساخت محصولات با عمر و کیفیت بالا ایجاد کرده است. برخی از توانایی هایی که در بشر از طریق علم نانو بدست آورده است :

تولید نانوتیوب های کربنی (ساختارهای لوله ای کربنی)
چندین برابر نمودن سطوح خود تمیز شونده یا همیشه تمیز ساخت و ربایش مغناطیسی
تولید لاستیک های با عمر بالای ده سال
دارورسانی به تک سلول های آسیب دیده در بدن نانوفناوری، توانمندی تولید مواد، ابزارها و سیستم های جدید با در دست گرفتن کنترل در سطوح ملکولی، اتمی و استفاده از خواص آن سطوح است.
  این فناوری، در حوزه های مختلف اعم از غذا، دارو، تشخیص پزشکی، فناوری زیستی، الکترونیک، کامپیوتر، ارتباطات، حمل و نقل، انرژی ، محیط زیست ، مواد، هوافضا، امنیت ملی و غیره خواهد بود. قدمت علم نانو به شروع حیات روی کره زمین برمی گردد. جانوران نرم تن صدف دار و حلزون ها، صدفهای بسیار سختی را می سازند که در واحد های نانو ساختاری بسیار محکم به یکدیگر متصل شده اند. قرن چهارم پس از میلاد: شیشه سازان رومی شیشه هایی حاوی فلزات نانو مقیاس می ساختند. قرن 18 و 19: فناوری عکاسی که وابستگی کاملی به ذرات بسیار ریز نقره دارد، توسعه یافت.    البته ایده نانو توسط « ریچارد فایمن»  با طرح چهار سئوال زیر که در یک سمینار عنوان کرد به صورت علمی در جوامع علمی مطرح شد: 1- آیا میتوان اتمها را جابجا کرد؟(مثلا جای اتم  Aرا با اتم B عوض کنیم.) 2- آیا می شود ماشینهای بسیار بسیار کوچک درست کرد؟(مثلا با چند اتم...) 3- آیا میتوانیم سیم هایی درست کنیم که از اتم ساخته شده باشند؟ 4- آیا قوانین فیزیک در برابر این جزئیات مقاومت می کنند؟ در آینده محققین قادر به ایجاد ساختارهایی از مواد خواهند شد، که در طبیعت نبوده و شیمی مرسوم نیز قادر به ایجاد آن نیست. برخی از مزایای مواد نانوساختار عبارتست از : مواد سبک تر، قوی تر و قابل برنامه ریزی، کاهش هزینه عمر کاری از طریق کاهش دفعه های نقص فنی؛ ابزارهایی نوین بر پایه اصول و معماری جدید؛ بکارگیری کارخانه های مولکولی یا خوشه ای که مزیت مونتاژ مواد در سطح نانو را دارند. این مواد می توانند، کاربرهای مختلفی را در صنایعی همچون: صنعت هواپیمایی، صنعت خودرو، لوازم خانگی و غیره ایجاد نماید.

 

 

 

  • ۹۸/۰۷/۱۶
  • zakaria jahan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی